Brunnshusgatan 22 B / Centrum / Härnösand

Praktisk etta på Härnön!

Slutpris
120 000 kr
Boarea
42.5 kvm
Avgift
3 011 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Brunnshusgatan såldes av oss 2019-09-05. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Brunnshusgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en praktiskt etta på Brunnshusgatan med ett rymligt allrum med alkov för att frigöra yta för mer sociala aktiviteter, här finns också ett parkettgolv. I hallen finns mycket garderobsytor, en med perfekt passande städskåpsinredning. Duschrummet är kaklat och har en tvättmaskin installerad. Köket är praktiskt upplagt med en mindre diskmaskin, kombinerad kylfrys, spis och fläkt. Bänkytan är generös med goda möjligheter för mycket matlagning. Här finns också plats för ett mindre matbord.

Brf Docenten är en välskött förening med ständigt fokus på förbättringsåtgärder som bland annat tillhandahåller övernattningslägenhet och en trevlig och välskött innergård.
Du bor granne med Härnösands Gymnasium, Brännaskolan och bara en liten bit bort från Högslättens idrottsanläggning med curlingarena, fotbollsplan som isas på vintern, motionsspår året om och utegym. Även havet och sälsten ligger nära för mysiga strandpromenader eller ett bad under sommaren.
Det här är ett boende som klippt och skuret för dig som letar efter ditt första boende och dig som vill bo centralt.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Centrum

Här bor du på Härnön, där även Härnösands centrum ligger och erbjuder närhet till allt.

Nöjen

Till stadens centrum med bl.a. butiker, caféer, restauranger, teater, simhall, biograf, konsthall och jazzklubb. Under sommarmånaderna dukar några av restaurangerna upp sina uteserveringar. Olika evenemang hålls med jämna mellanrum i staden.

Sport och fritid

Härnösand erbjuder flera olika gym, bowlinghall, simhall med tre pooler samt relaxavdelning. Högslättens Motionsanläggning är kommunens största idrottsanläggning som är utrustad med bland annat utegym, fotbollsplan, idrottshallar, curlinghall och ishockeyhall. Det finns många fina promenadstråk längs strandkanterna. Närheten till vattnet kan inte bli bättre då kanalen rinner igenom centrum. I Härnösand finns många småbåtshamnar, gästhamnar, båtmack och båttvätt. Kommer du med båt till Härnösand finns två öppningsbara broar.

Kommunikation

Från centrum utgår stadens busslinjer som tar dig runt hela Härnösand. Bussarna utgår från Nybrogatan. För dig som föredrar att promenera erbjuder centrum promenadavstånd till det mesta. För att ta sig till centrum finns det gott om gång- och cykelvägar.

Närområde

Vårdkasen, som är en del av naturreservatet Vårdkasmalen, har fina strövområden och klapperfält. På Vårdkasens topp finns en restaurang och utkikstorn. På Vårdkasen finns även motionsspår, slalombacke och pulkabacke. Smitingens havsbad med sin stora sandstrand och härligt långgrunda vatten är den största och mest välbesökta badstranden i Härnösand. Här finns volleybollplaner, fem stora tunnelgrottor i spännande formationer, raukar, flyttblock och klapperstenfält. Smitingens havsbad är en del av ett naturreservat. Sälstens badstrand erbjuder en sandstrand med strålande kvällssol. I närheten av Sälstens badplats ligger ett stort och populärt strövområde.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.