Gådeåbro 218

Gådeåbro 218

Slutpris

2 190 000 kr


Gådeåbro— Härnösand

Gådeåbro 218


Slutpris
2 190 000 kr

Gådeåbro— Härnösand

Enastående tvåplansvilla i Gådeåbro!

Varmt välkommen till denna fantastiska villa med lantligt läge.

Här bor du lantligt med en otrolig utsikt över södra sundet men ändå med närheten till Härnösands centrum. På fastigheten finns förutom huset en dubbel carport, flera förrådsrum, vedbod samt en jordkällare. I trädgården finns både bärbuskar, äppelträd och stora ytor för exempelvis studsmattan men även till andra utomhus aktiviteter. Vid entrén finns en härlig altan med glasräcke som erbjuder många soltimmar och en ljuvlig utsikt.

Från entrén finns en välplacerad hall där kapprummet återfinns direkt till vänster med fina förvaringsmöjligheter genom garderoben med skjutdörrar. Härifrån når man även trappan till övre plan, vardagsrummet rakt fram samt köket direkt till höger. Köket erbjuder stora ytor med gott om plats för den stora matgruppen och goda arbetsytor. Den kopparbeklädda fläktkåpan och den vedeldade spisen ger köket en extra dimension. Innanför köket finns ett stort sovrum som lika gärna kan vara matsal eller allrum. Härifrån når man det härliga vardagsrummet med den vackra täljstenskaminen. Utgången till det inglasade uterummet är placerad i vardagsrummet. På detta våningsplan finns även en mindre gästtoalett.

Övervåningen erbjuder ett öppet allrum, fyra sovrum varav tre mindre och ett större. Här finns ett duschrum med toalett,handfat, tvättmaskin och en härlig bastu. Från det största sovrummet som idag är ett hemmagym finns en ljuvlig balkong i rakt söderläge. I området finns flera trevliga inslag såsom gådeåleden och sparruddens friluftsområde.

Välkommen att bli förälskad!


Boarea/biarea
195/12 kvm
Driftkostnad
39 913 kr/år
Tomtarea
2 232 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2022-07-22

Mäklarhuset Härnösand

Denna villa på Gådeåbro såldes av oss 2022-07-22. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Gådeåbro.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.