Lasarettsgatan 8 A / Rotudden / Härnösand

Trea med balkong på Lasarettsgatan!

Slutpris
220 000 kr
Boarea
58.5 kvm
Avgift
4 552 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lasarettsgatan såldes av oss 2019-11-15. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Lasarettsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rotudden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till en ljus och kvadratsmart trea på Lasarettsgatan 8A! Lägenheten erbjuder ett rymligt vardagsrum, två sovrum i bra storlek, ett kaklat duschrum renoverat 2015 och ett hemtrevligt litet kök med matplats. Bra förvaring finns i form av inbyggda garderober. Balkongen är rymlig och har många fina soltimmar under dagen!

Här bor man i lugna och trivsamma kvarter med med gångavstånd till centrum, livsmedelsaffär, grönområden och kommunikationer.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.