Mosstigen 27 / Gådeåberget / Härnösand

Familjevänligt boende med gavelläge på Gådeåberget!

Slutpris
795 000 kr
Boarea/biarea
138/11 kvm
Driftkostnad
52 465 kr/år
Tomtarea
363 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2020-05-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Mosstigen såldes av oss 2020-05-14. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Mosstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gådeåberget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi har glädjen att presentera ett rymligt boende på barnvänliga Gådeåberget med härligt gavelläge. På nedre plan finns kök och matrum med gott om plats för stort matbord samt utgång till altanen. Vardagsrummet erbjuder en generös takhöjd med spännande taklutning och utgång till balkongen. Det finns även hela fem sovrum samt både bad- och duschrum. Fina förvaringsmöjligheter i form av två rymliga klädkammare. Villan har förskjuten planlösning där ljuset flödar fritt mellan våningsplanen.

På den rymliga altanen lyser solen nästan hela dagen och från den trevliga balkongen utanför vardagsrummet är det fin utsikt med en liten havsglimt.

Smidigt boende i samfällighetsförening där garageplats i länga ingår. Det är nära till både lekplatser, skogen och Solenskolan. Busshållplats finns vid vändplanen och buss 39 trafikerar området med regelbundna turer.

Hoppas vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gådeåberget

Gådeåberget är ett populärt område med mestadels villor, radhus och flerfamiljshus. I absolut närhet till bostadsområdet finns fina strövområden i bär- och svampskog. Nära är det också till livsmedelsaffär, bensinmack, bageri och pizzeria. Nära ligger också Gådeån där det finns möjligheten att fiska om man är intresserad. Gådeåberget ligger ungefär 2 km ifrån centrum.

Förskola och skolor

Det är gångavstånd till Solenskolan som är en låg- och mellanstadieskola samt till flera förskolor. Närmsta högstadieskola är Wendela Hellmanskolan och där går elever från årskurs 7 till 9. Skolan ligger på Murberget och där går cirka 500 elever. Skolan ligger ca tre kilometer bort från Gådeåberget.

Sport och fritid

I området finns en fotbollsplan och ett par lekplatser. Området erbjuder närhet till skog med fina skogsstigar och rikligt med svamp och bär. Naturen kring Gådeåberget är rikt, tilltalande naturområde med höga estetiska och rekreationsmässiga kvaliteter. Dalen består av lummig lövskog och lövsnår med mycket tilltalande och i landskapet ovanlig naturmiljö som för tankarna till sydligare breddgrader.

Kommunikation

Från Gådeåberget kan du enkelt ta dig in till centrum med hjälp av buss, bil, cykel eller promenad. Buss nr 39 trafikerar området med regelbundna turer. Det finns cykelväg hela vägen till centrum. Till centrum är det cirka två kilometer.

Närområde

Sparrudden är ett naturskönt utflyktsmål i Härnösand vid Gådeån utlopp där det finns ett fågeltorn och fina möjligheter att fika/äta.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.