Norra Kyrkogatan 36 B / Härnön / Härnösand

Fyrarumslägenhet med centralt läge!

Slutpris
525 000 kr
Boarea
83.6 kvm
Avgift
4 956 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norra Kyrkogatan såldes av oss 2019-11-06. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Norra Kyrkogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Härnön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi har nöjet att hälsa dig välkommen till denna mycket ljusa och fräsch fyrarumslägenhet! Lägenheten erbjuder ett mysigt kök med matplats framför fönstret och utsikt mot Älandsfjärden, vardagsrum med burspråk som ger karaktär åt rummet, tre sovrum samt duschrum med egen tvättmaskin.

Lägenheten ligger på andra våningen och är 83,6 kvm. Månadsavgiften är på 4 956 kr och då ingår värme, vatten och kabel-tv.

Här bor du med närhet till både centrum, skolor, naturen och Högslättens sportcenter. Tycker du om att promenera så ligger ett stort strövområde strax bortanför Sälstens badstrand.

Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Härnön

Här bor du på Härnön, där även Härnösands centrum ligger och erbjuder närhet till allt.

Förskola och skola

På Härnön finns Härnösands gymnasium för gymnasieelever, Hedda Wisingskolan för högskoleelever, Gerstaskolan och Brännaskolan för låg och mellanstadieelever. Det finns också många förskolor att välja mellan beroende på om man vill ha kommunalt eller privat och hur man vill att det ska ligga.

Sport och fritid

Härnön erbjuder flera olika gym, simhall med tre pooler samt relaxavdelning, bowlinghall. Högslättens Motionsanläggning är kommunens största idrottsanläggning som är utrustad med bland annat utegym, fotbollsplan, idrotthallar, curlinghall och ishockeyhall. Det finns många fina promenadstråk längs strandkanterna. Närheten till vattnet kan inte bli bättre då kanalen rinner igenom centrum. I Härnösand finns många småbåtshamnar, gästhamnar, båtmack och båttvätt. Kommer du med båt till Härnösand finns två öppningsbara broar.

Kommunikation

Från centrum utgår stadens busslinjer som tar dig runt hela Härnösand. Bussarna utgår från Nybrogatan. För dig som föredrar att promenera erbjuder centrum promenadavstånd till det mesta. För att ta sig till centrum finns det gott om gång- och cykelvägar.

Närområde

Vårdkasen som är en del av naturreservatet Vårdkasmalen som också har fina strövområden och klapperfält. Resturang, motionsspår, slalombacke och pulkabacke. Smitingens havsbad med sin stora sandstrand och härligt långgrunda vatten är den största och mest välbesökta badstränderna i Härnösand. Här finns volleybollplaner, fem stora tunnelgrottor i spännande formationer, raukar, flyttblock och klapperstenfält. Smitingens havsbad är en del av ett naturreservat. Sälstens badstrand med strålande kvällssol, i närheten av Sälsten ligger ett stort och populärt strövområde.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.