Norra Kyrkogatan 14 E

Norra Kyrkogatan 14 E

Slutpris

600 000 kr


Centrum— Härnösand

Norra Kyrkogatan 14 E


Slutpris
600 000 kr

Centrum— Härnösand

Trevlig hörnlägenhet i bra förening!

Välkommen till denna fantastiska trerumslägenhet med ett kök som erbjuder en rymlig och funktionell arbetsyta för den matglada. Duschrummet är renoverat och utrustat med bekvämligheter som golvvärme, handdukstork och tvättmaskin, vilket gör din vardag både enklare och mer bekväm.

Denna gavellägenhet har generöst med ljusinsläpp som bidrar till en härlig atmosfär och ett ljust och luftigt boende. Här finns också en balkong i bästa solläge där du kan njuta av solen och koppla av med en bra bok eller en god kopp kaffe. Förvaringen i denna lägenhet är bra med alla sina garderober, en klädkammare i hallen och förråd i källaren.

Månadsavgiften inkluderar el. Föreningen erbjuder även parkeringsmöjligheter på gården samt i ett garage vilket ger dig möjlighet att alltid ha en parkeringsplats tillgänglig.

Endast en promenad på några minuter bort finns stadens centrum med bl. a. trevliga restauranger, bio och shopping.

Sammanfattningsvis, denna trea med kök och renoverat duschrum är ett perfekt val för den som söker ett ljust och modernt boende med goda möjligheter till avkoppling på balkongen.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
80.5 kvm
Avgift
4 695 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2023-06-05

Mäklarhuset Härnösand

Denna lägenhet på Norra Kyrkogatan såldes av oss 2023-06-05. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Norra Kyrkogatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.