Norra Ringvägen 24 B / Änget / Härnösand

Första våningen med inglasad balkong

Slutpris
125 000 kr
Boarea
50 kvm
Avgift
3 956 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norra Ringvägen såldes av oss 2020-05-14. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Norra Ringvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Änget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Norra Ringvägen 24B och en lägenhet om tre rum och kök. Här har man gjort ett ytterligare sovrum av det tidigare matrummet vilket ger möjlighet till fler sovplatser. Vardagsrummet är trivsamt och erbjuder gott om plats för soffgrupp och ytterligare möblemang. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen som förlänger sommarsäsongen. Lägenheten är belägen på första våningen, endast en halv trappa upp!

Här bor du med promenadavstånd till centrum, buss- och tågstationen och handelsområdet Ankaret finns i närområdet. Förråd och tvättstuga finns i källarplan i samma hus och parkeringsplats med motorvärmare ingår i avgiften.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Änget

Området Änget ligger på fastlandet och är ett lugnt område som består till huvudsak av villabebyggelse. Området är lugnt och familjevänligt med närhet till det mesta.

Förskolor och skolor

Här finns Bondsjö Förskola och Bondsjöhöjdens skola som är en F-3 skola. Skolan har vintertid bland annat en egen hockeyrink för utomhusspel. På Murbergsskolan går elever i årskurserna 4-6. Skolan ligger i ett naturskönt område nära Västernorrlands museum på Murberget. Skogen finns inpå knuten och ger möjlighet till utomhuspedagogik. Här går elever från områdena Murberget och Bondsjöhöjden från årskurs 4-6. I närområdet finns Wendela Hellmanskolan för elever i årskurs 7-9. Här går ungefär 500 elever.

Sport och fritid

I närområdet finns Bondsjöhöjdens IP där det finns omklädningsrum, duschar, bastu och ett stort café. Här finns flera fotbollsplaner och fina elljusspår. Under vintern finns det välpreparerade upplysta spår, omklädningsrum och vallabod öppen för alla. Här anordnas även draghundstävlingar. Det finns även ett nybyggt utegym samt boulebana med bänkar och grillplats. Under sommaren är bilbingo är ett populärt event. Här finns också Björners backar som är en mycket populär pulkabacke med grillplats. Fotbollsklubben Bondsjöhöjdens IK har en väl utbyggd ungdomsverksamhet.

Kommunikation

Till och från Änget kan du lätt ta dig till och från med buss, cykel, bil eller promenad. Buss nr 24 trafikerar området med regelbundna turer. Det finns cykelväg hela vägen till centrum. Till centrum är det cirka tre kilometer.

Närområde

I närområdet finns bl.a. bensinmack, restaurang och trädgårdshandel. Du har promenadavstånd till handelsområdet Ankaret där både Coop Forum, ICA Maxi, Intersport och apotek finns.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.