Prästgränd 1

Prästgränd 1

Slutpris

2 200 000 kr


Härnön— Härnösand

Prästgränd 1


Slutpris
2 200 000 kr

Härnön— Härnösand

En pärla vid vatten och stad!

På Prästgränd 1 bor du bekvämt med bästa läge invid vatten och stad. Här finns närhet till grönytor samt trevliga promenadstråk, samtidigt som stadens centrum endast är en kort promenad bort. Mataffär, restauranger, gym, badhus och mycket annat finns i närområdet. Lägenheten stod färdig 2020 och har alla de bekvämligheter man önskar, tvättmaskin och torktumlare i lägenheten, två balkonger, varav en inglasad, hiss, möjlighet till carport mm. Området är lugnt och inte i direkt närhet till en vältrafikerad väg.

När man stiger in i den ljusa lägenheten finns bra med förvaring i form av garderober och klädkammare, dessutom ligger det ett tåligt klinkergolv innanför dörren. Vidare in finns ett större duschrum detta för att ge god plats för både tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk, golvet här värms upp med golvvärme. Sedan kommer man till lägenhetens hjärta, köket och vardagsrummet. Här finns utrymme för härlig matlagning och trevligt umgänge. Vid köket finns utgången till ena balkongen där morgonsolen lyser, utmärkt ställe att äta frukost. Från vardagsrummet tar man sig ut till den stora och trevliga inglasade balkongen, som fungerar som ett extra vardagsrum med sin stora yta och fina utsikt ut över Södra sundet. De två sovrummen som finns i lägenheten är rymliga och lätta att möblera. Genomgående i lägenheten ligger ett vitlaserat parkettgolv och väggarna är målade med neutrala gråa färger.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
86 kvm
Avgift
6 473 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-02-09

Mäklarhuset Härnösand

Denna lägenhet på Prästgränd såldes av oss 2024-02-09. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Prästgränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.