Theodor Hellmans Väg 70 / Murberget / Härnösand

Ljus och fräsch trerumslägenhet

Slutpris
570 000 kr
Boarea
80 kvm
Avgift
3 758 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-07-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Theodor Hellmans Väg såldes av oss 2020-07-15. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Theodor Hellmans Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Murberget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till en ljus och fräsch trerumslägenhet på omtyckta Murberget. Här bor du i ett lugnt område med både närhet till naturen, handelsområdet Ankaret och Murbergets friluftmuseum. Lägenheten erbjuder ett kök med fina arbetsytor, ljust vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel, två stora sovrum varav det ena har utgång till balkongen samt ett fräscht duschrum som renoverades 2018. Den rymliga balkongen ligger mot söder och erbjuder många soltimmar.

Lägenheten ligger på andra våningen och den är på ca 80 kvm. Månadsavgiften är på 3 758 kr och då ingår värme, vatten, bredband 100 mbit, grundutbud digital-tv samt bostadsrättstillägg.

I bostadsrättsföreningen finns två fina tvättstugor att tillgå samt ett fint övernattningsrum om man får gäster som vill sova över.

Hoppas vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Murberget

Murberget är ett lugnt och lättillgängligt område där vacker natur finns alldeles utanför dörren, i området finns Murbergets friluftsmuseum, som är ett av landets största i sitt slag. Här finns bl.a. utställningar och café med butik. Här finns också flera bebyggelsemiljöer som berättar om livet i mellannorrland under 1800-talet och det tidiga 1900-talet.

Förskolor och skolor

På Murbergsskolan går elever i årskurserna 4-6. Skolan ligger i ett naturskönt område nära Västernorrlands museum på Murberget. Skogen finns inpå knuten och ger möjlighet till utomhuspedagogik. Här går elever från områdena Murberget och Bondsjöhöjden från årskurs 4-6. Murberget och Ängets förskola är två kommunala förskolor i området. I närområdet finns Wendela Hellmanskolan för elever i årskurs 7-9. Här går ungefär 500 elever.

Sport och fritid

Kring Murberget finns det fina promenadstråk och i närområdet finns Bondsjöhöjdens IP där det finns omklädningsrum, duschar, bastu och ett stort café. Här finns flera fotbollsplaner och fina elljusspår. Under vintern finns det välpreparerade upplysta spår, omklädningsrum och vallabod öppen för alla. Här anordnas även draghundstävlingar. Det finns även ett nybyggt utegym samt boulebana med bänkar och grillplats. Under sommaren är bilbingo är ett populärt event. Här finns också Björners backar som är en mycket populär pulkabacke med grillplats. Fotbollsklubben Bondsjöhöjdens IK har en väl utbyggd ungdomsverksamhet.

Kommunikation

Till och från Murberget kan du lätt ta dig till och från med buss, cykel, bil eller promenad. Buss nr 24 trafikerar området med regelbundna turer. Det finns cykelväg hela vägen till centrum. Till centrum är det cirka två kilometer.

Närområde

I närområdet finns bl.a. bensinmack, restaurang och trädgårdshandel. Du har promenadavstånd till handelsområdet Ankaret där både Coop Forum, ICA Maxi, Intersport och apotek finns.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.