Västra Ringvägen 90 / Kullen / Härnösand

Mysig etta med låg månadsavgift

Slutpris
260 000 kr
Boarea
38.3 kvm
Avgift
1 784 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-08-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Västra Ringvägen såldes av oss 2020-08-12. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Västra Ringvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kullen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna mysiga etta på 38 kvm. Lägenheten är perfekt om du letar en övernattningslägenhet eller ska flytta hemifrån. Denna lägenhet erbjuder trivsamt kök, rymligt allrum, hall samt ett fräscht duschrum. Från balkongen med förmiddagssol är det fin utsikt mot centrum. Här bor du i ett lugnt område med närhet både till livsmedelsaffär och centrum. Tillträde kan ske omgående om önskemål finns!

Lägenheten ligger en trappa upp och månadsavgiften är 1 784 kr och då ingår värme, vatten, hushållsel och bredband.

Hoppas vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kullen

Kullen är ett väldigt lugnt område som ligger mycket centralt. Närmast centrum har du också en vacker utsikt över Nattviken.

Förskolor och skolor

I området finns tre förskolor och Solenskolan med årskurser från förskoleklass till och med årskurs sex. Solenskolan är en mångkulturell skola där nästan hälften av de 380 eleverna har ett annat modersmål. Skolan har ett språkutvecklande arbetssätt och ser tvåspråkigheten som en styrka. Utomhuspedagogik är en naturlig del i den dagliga verksamheten.

Lekplats

I närområdet finns en fin lekplats med gungor, klätterställning, rutschkanor och en linbana samt sandlådor.

Kommunikation

Till och från Kullen kan du lätt ta dig till och från med buss, cykel, bil eller promenad. Buss nr 58 trafikerar området med regelbundna turer. Det finns cykelväg hela vägen till centrum. Till centrum är det knappt en kilometer.

Närområde

I absoluta närhet ligger livsmedelsaffär, bageri, bensinmack och pizzeria. Du har bara några minuter till Härnösands teater, Technichus Science Center samt centrum med caféer, restauranger, butiker, gym och livsmedelsaffärer. I närheten till området ligger vårdcentral och folktandvård.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.