Västra Ringvägen 66

Västra Ringvägen 66


Hälletorp— Härnösand

Västra Ringvägen 66



Hälletorp— Härnösand

Hemtrevlig och ljus 3:a på Hälletorp

Varmt välkomna till en mycket hemtrevlig och ljus bostadsrätt i det trivsamma bostadsområdet Hälletorp. Här finns en välplanerad trerummare med ett fint gavelläge och dessutom med balkong som erbjuder kvällssol!
Köket har ljusa ytskikt och moderna köksluckor, det finns även plats för matbord. I vardagsrummet med ljusinsläpp från två väderstreck finns utrymme för både matgrupp och soffgrupp. Två sovrum med bra storlek för dubbelsäng och förvaringsmöbler.
I det helrenoverade duschrummet finns både en rymlig duschplats, förvaring samt medföljande tvättmaskin.
I Bostadsrättsföreningen Syrenen på Hälletorp man med närhet till livsmedelsbutiker, skolor och framförallt naturen för den som gillar naturupplevelser. En kort promenad från bostaden finns Bondsjöns badplats, tennisplan samt utmärkta promenadstråk. Kort och gott flera mervärden utöver ett smidigt lägenhetsboende!


Boarea
74 kvm
Avgift
6 126 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-08-02

Mäklarhuset Härnösand

Denna lägenhet på Västra Ringvägen såldes av oss 2023-08-02. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Västra Ringvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.