Västra Ringvägen 112

Västra Ringvägen 112

Slutpris

520 000 kr


Kullen— Härnösand

Västra Ringvägen 112


Slutpris
520 000 kr

Kullen— Härnösand

Stilfull tvåa med låg avgift!

Varmt välkommen till denna fina bostadsrätt belägen på Västra Ringvägen 112.

Här erbjuds du en fin bostad med generösa ytor, en låg månadsavift och en härlig balkong att njuta av. Bostaden har genomgått flera renoveringar och upplevs både ljus och modern. Det renoverade duschrummet är utrustat med en egen tvättmaskin för din bekvämlighet. Med sin optimala storlek på 63 kvadratmeter erbjuder lägenheten utrymme för både avkoppling och sociala tillställningar. Föreningen har en stabil ekonomi, vilket ger dig som köpare en trygghet. I månadsavgiften om 2717kr/månad ingår värme, vatten, el, bredband 250/50 Mbit samt grundutbud digital-tv.

Lägenheten ligger i ett lugnt område med närhet både till livsmedelsaffär, centrum och skogen för den som gillar naturupplevelser. I brf Fyren finns både övernattningslägenhet och en bastu med relaxavdelning.

Välkommen med din visningsbokning.


Boarea
63 kvm
Avgift
2 717 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-03-26

Mäklarhuset Härnösand

Denna lägenhet på Västra Ringvägen såldes av oss 2024-03-26. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Västra Ringvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.