Verksgatan 4

Verksgatan 4

Slutpris

1 720 000 kr


Norrstaden— Härnösand

Verksgatan 4


Slutpris
1 720 000 kr

Norrstaden— Härnösand

Superfräsch villa i barnvänligt område!

Varmt välkommen till denna superfräscha lilla villa mitt på Härnön i ett barnvänligt område! Villan erbjuder ett entréplan med fint kök, ljust härligt vardagsrum med braskamin och dubbla helglasdörrar ut till altanen, ett större och ett mindre sovrum samt duschrum. I källaren finns ytterligare ett sovrum, tvättstuga, rymligt förråd och garaget som fungerar som hobbyrum idag. För bilen finns ett friliggande garage på platta och på uppfarten finns plats för ytterligare tre bilar. På den stora härliga altanen med bästa söderläge kan du njuta av solen antingen i loungegruppen eller vid matbordet.

De senaste åren har villan renoverats med nytt kök, elledningar är omdragna i kök och sovrum, jordfelsbrytare är insatt och ny elcentral, vinden är tilläggsisolerad och omdränering av grunden har utförts. Uppvärmningen idag sker med fjärrvärme och fiber från Servanet finns indraget.

På Verksgatan 4 bor du med närhet till Högslättens Sportcentrum med fotbollsplan, bandyplan, curlinghall mm samt med närhet till förskolor och skolor. Nära är det även till naturen och Sälstens havsbad.

Boka in dig på en trevlig visning redan idag!


Boarea/biarea
70/70 kvm
Driftkostnad
39 344 kr/år
Tomtarea
662 kvm
Rum
3 rum (3 sovrum)
Såld
2024-04-03

Mäklarhuset Härnösand

Denna villa på Verksgatan såldes av oss 2024-04-03. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Verksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.