Johannisberg 685

Johannisberg 685


Ljungaverk— Ånge

Johannisberg 685Ljungaverk— Ånge

Trevlig villa i lugnt och trivsamt område!

Välkommen till Johannisberg 685!

Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med närhet till natur, restauranger och golfbana. Cirka 5 minuters bilfärd från Fränsta där matbutik och fler nödvändiga livsmedelsbutiker finns.

Fastigheten erbjuder en trevlig och välskött trädgårdstomt med generösa gräsytor, en stor uppfart med carport, hundgård samt en trevlig grillplats.
Den stora villan om 1,5 plan erbjuder en tilltalande och öppen planlösning med trevliga sällskapsytor!

På det entréplanet finner du en välkomnande och rymlig hall med gott om avhängs möjligheter för ytterkläder, ett smakfullt renoverat badrum. Ett socialt och öppet kök med goda arbetsytor, som öppnar sig mot det stora vardagsrummet med den härliga öppna spisen. Två rymliga sovrum varav ena med stor klädkammare, och det andra med tillgång till det härliga uterummet som förlänger bostadens redan generösa yta stora delar av året!

På övervåningen finner ni ytligare ett badrum, ett rymligt sovrum samt ett stort allrum som även det kan göras till fler sovrum!

Denna mycket trevliga fastighet vill ni inte gå miste om,
Varmt välkomna att boka in er för visning via Mäklarhusets hemsida!


Boarea/biarea
146/60 kvm
Driftkostnad
31 598 kr/år
Tomtarea
1 438 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-11-08

Mäklarhuset Sundsvall

Denna villa på Johannisberg såldes av oss 2023-11-08. Se alla våra försäljningar i Ljungaverk samt även på Johannisberg.

Boka värdering
Felix Thunholm
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad