Färjvägen 33 / Södra Lundevallen / Sörberge / Timrå

Barnvänligt läge i populärt område!

Slutpris
1 350 000 kr
Boarea/biarea
127/93 kvm
Driftkostnad
40 625 kr/år
Tomtarea
591 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-09-06
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Färjvägen såldes av oss 2019-09-06. Se alla våra försäljningar i Sörberge samt även på Färjvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Lundevallen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Söker ni ett lättskött och barnvänligt boende? I populära området Södra Lundevallen ligger Färjvägen 33 fint beläget med utsikt mot Indalsälven. Baksidan av huset angränsar mot en stor allmänning där barnen kan spela fotboll, åka rutschkana eller gunga under föräldrarnas uppsikt från altanen. I huset finns gott om yta med ett stort hobbyrum i källaren och goda möjligheter att skapa många sovrum tack vare en övervåning som kan delas av efter egna önskemål. Här är det nära till bland annat förskola, skola, sporthall, ishall & mataffär! Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sörberge

Sörberge är en del av tätorten Timrå i Timrå kommun, Medelpad och ligger strax norr om centrala Timrå (Vivsta).

Service

I Sörberge finns postservice, livsmedel, grill/kiosk, ICA Andersson, bensinstation, frisörsalong, blomsterbutik och inredningsbutik.

Fritid

Motionsspår, fotbollsplan och isbana. Närhet till den centrala idrottsplatsen. Till Timrå GK golfbana samt NHK arena tar det ca 10 minuter med bil.

Kommunikation

Om du väljer att ta kollektivtrafik tar ca 10 minuter till Vivsta centrum och ytterligare 15 minuter till Sundsvall centrum. Med bil är du i Sundsvall på ca 15 minuter. Närhet till Midlanda flygplats.

Familjeliv

Daghem, fritidshem finns. Låg- och mellanstadieskola i Böle. Högstadium och gymnasium på gångavstånd. I Sörberge finns även öppen förskola.

Liknande bostäder i närheten