Haparandavägen 22 / Granloholm / Sundsvall

Välkommen till detta trevliga bostadsrättsradhus på populära Haparandavägen 22!

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
125.5 kvm
Avgift
6 373 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Haparandavägen såldes av oss 2019-10-25. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Haparandavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Granloholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjligheten till att förvärva detta trevliga bostadsrättsradhus!

Hörnlägenhet med skyddat läge. Lägenheten har två uteplatser, en altan på husets framsida samt en stor takad altan på husets baksida.
Lägenheten har ett nyrenoverat kök som är planerat med omsorg, och är perfekt för den matintresserade. Två renoverade badrum, tre rymliga sovrum, ljust vardagsrum på entréplan samt gillestuga som idag används som datorrum. Renoverad tvättstuga.
Garageplats ingår i avgiften. Föreningen erbjuder en gemensam redskapsbod där det finns bland annat gräsklippare, trimmer och skottkärra. Föreningen äger också en släpvagn som går att hyra mot en mindre kostnad.
Bekymmersfritt och tryggt boende med närhet till förskola, skola, lekplatser och motionsspår som vintertid prepareras för längdskidåkning.

Varmt välkommen att boka in er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Granloholm

Naturnära och barnvänliga Granloholm ligger ca 3 km ifrån Sundsvalls centrum. Här finns såväl villor som radhus och flerfamiljshus.

Service

I Granloholms centrum finns pizzerior, matvaruaffär, bibliotek, kyrka och hårfrisör.

Fritid

I centrum finns det bibliotek, fritidsgård och idrottshall i Centrumvillan. Här har man även nära till Balderhovs IP, isbanor med mera. I Granloholm finns också volleybollplan, frisbeegolfbana, motionsspår, fotbollsplaner och cykel- och gångvägar. Runt Sticksjön finns fina strövområden.

Kommunikation

Bussförbindelserna från Granloholm till Sundsvalls centrum är goda, även nattetid. Restid cirka 10 min.

Familjeliv

I Granloholm finns Granbergsskolan. Förskoleklass till mellanstadiet. Skolan är uppdelad på två olika platser och är belägen i gamla Granloholms Skola och Sticksjö Skola.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.