Kullagergatan 32

Kullagergatan 32

Slutpris

3 750 000 kr


Sallyhill— Sundsvall

Kullagergatan 32


Slutpris
3 750 000 kr

Sallyhill— Sundsvall

Med skogen som granne och närhet till City, villa i populära Sallyhill!

Välkommen till Kullagergatan 32
Här finns nu möjligheten att förvärva denna välbehållna villa med bra planlösning belägen på stor hörntomt på ett av Sallyhills bästa lägen.
En villa med många rum för möjligheter att arbeta hemma. Fiber är indraget och bergvärmen ger låga driftskostnader. Tak och fönster är bytta och huset är dränerat.

Väl inne i huset möts ni av en hall med klinkergolv, trapp ner till källaren och trapp till övre plan. På entréplanet finns kök, WC, matrum/sovrum eller arbetsrum, vardagsrum och ytterligare ett sovrum. Via vardagsrummet nås den härliga altanen belägen i ett lugnt läge i slutet av gatan. På det övre planet finns en möblerbar hall, två sovrum, badrum och ett allrum alternativt sovrum med utgång till balkong. I källarplan finns gillesstuga/sovrum med öppen spis och fint trägolv, tvättstuga/relaxavdelning med bastu och kaklad duschplats.

Från Kullagergatan har du gångavstånd till Sundsvalls City samt till Sidsjöns populära friluftsområde med bad och fiske sommartid samt utför och längdåkning vintertid.
Här är ett hus där man bor i ett lugnt område med närhet till både förskola, skola, matvaruaffär och härliga strövområden.

Jag hoppas vi ses för en visning, välkommen att anmäla er!


Boarea/biarea
117/86 kvm
Driftkostnad
39 600 kr/år
Tomtarea
890 kvm
Rum
7 rum (4-6 sovrum)
Såld
2021-06-30

Mäklarhuset Sundsvall

Denna villa på Kullagergatan såldes av oss 2021-06-30. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Kullagergatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.