Skogsduvevägen 36 / Bydalen / Sundsvall

Välrenoverat radhus i populärt område!

Slutpris
3 350 000 kr
Boarea/biarea
124/20 kvm
Driftkostnad
38 576 kr/år
Tomtarea
151 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-10-06
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Skogsduvevägen såldes av oss 2020-10-06. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Skogsduvevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bydalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till populära och barnvänliga Skogsduvevägen.

Här erbjuder vi nu en bostad där det bara är att flytta in och börja trivas med närhet till förskola, skola, mataffär, elljusspår och sjukhus.

Socialt övre plan med öppen planlösning och ett mer privat plan i souterräng där samtliga sovrum finns.
Här är flertalet av dyra renoveringar gjorda, 3-glasfönster är insatta, elen är utbytt, kök, badrum och tvättstuga är renoverade.

Måste ses på plats.

Varmt välkommen med er visningsbokning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Bydalen

Bydalen är ett bostads- och affärsområde, ca 4 km norr om Sundsvalls centrum. Området består idag av villor och radhus med äganderätt, och ligger på promenadavstånd från Sundsvalls sjukhus. Stadsdelen har därför naturligt fått en tämligen hög status tillsammans med bland annat grannområdet Haga. Tio nya småhus byggdes 2009-2011 på Ringduvevägen.

Service

I området finns mataffär City Gross, butiken Dollar Store, hamburgerrestaurang Frasses. apoteket Hjärtat.

Fritid

Här finns en mysig lekplats och strövområden med elljusspår och vandringsleder, som används både sommar och vintertid. Perfekt att åka skidor. Förutom motionsspåret är det aldrig långt till skogen, rik på bär- och svampstigar och livligt trafikerad av motionärer och hundägare.

Kommunikation

Avstånd till centrum cirka 4 km och restid ungefär 12 min.Bussförbindelserna från Bydalen till Sundsvalls centrum är goda, även nattetid. Se turlista på Din Tur.

Familjeliv

Här finns förskolan Fäbodgränd. Närmsta skolan är Bosvedjeskolan F-6

Liknande bostäder i närheten