Pierre Thorsell, ansvarig mäklare i Sundsvall
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Pierre Thorsell

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning




Haga— Sundsvall


Förberedd försäljning

Haga— Sundsvall

Ljus och social trea på Haga!


Referensnummer
547 827
Boarea
68.5 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området
Haga  i sundsvall

Haga

Haga ligger nordost om Sundsvalls stadskärna vid foten av Norra berget med utsikt över centrala Sundsvall. Det räknas som ett av Sundsvalls mest attraktiva områden.
Nära till fina strövområden på Norra Berget. Elljusspår och skidspår vintertid. Norra bergets friluftsområde med fina parker/lekparker samt friluftsmuseum som består av ett 40-tal kulturhistoriska byggnader. Sommartid finns här också djur.


01
Fördelar med området
Motionsspår Restauranger Bussar Tennis Sport och friluftsliv Barnvänligt Caféer Hundvänligt

02
Service

Här finns bland annat restauranger, bageri, café och livsmedelsbutik. Skolor och förskolor.
Bra bussförbindelse. Gångavstånd till Sundsvall centrum.


03
Fritid

På Norra Berget finner du ett fantastiskt friluftsområde med gångstigar, stadspark, djurhållning och lekpark, dessutom finns det intressanta sevärdheter och Friluftsmuseum inom promenadavstånd.
Även nära till Baldershallen, en stor rackethall som inrymmer flera banor för tennis, padel, squash och badminton. Dessutom en stor öppen lokal för bordtennis och friidrott, samt en stor hall som rymmer två fullstora planer för bollsporter som basket, innebandy och handboll. Det finns även gym och restaurang i lokalerna.
Skönsbergs fritidsgård, Haga idrottshall vid Hagaskola och Balderhovs friidrottsanläggning, samt fotbollsplaner är också närliggande.


04
Kommunikation

Promenadavstånd till centrum, ca 2-3 km. Bussförbindelserna från Haga till Sundsvalls centrum är goda, även nattetid. Restid mindre än 10 minuter.


05
Familjeliv

I området finns flera grundskolor för klasser från förskoleklass upp till och med årskurs 9, även gymnasieskolan Skvadern ligger här. Baldersvägens förskola, Haga förskola, Lotsgatans förskola och Riddarens förskola är några utav förskolorna man kan hitta i Haga.


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Pierre eller Fredrik!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.