Bryggargatan 3D / Vivsta / Timrå

Högt belägen tvåa med hiss & havsutsikt!

Slutpris
510 000 kr
Boarea
66.5 kvm
Avgift
3 153 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-07-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på bryggargatan såldes av oss 2019-07-18. Se alla våra försäljningar i Timrå samt även på bryggargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vivsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen att förvärva denna centralt belägna tvåa högt belägen i hus med hiss! Från lägenheten är det fin utsikt ut mot havet, allra helst avnjuter man den från den rymliga inglasade balkongen. Lägenheten har en trevlig planlösning med stort vardagsrum samt bra förvaringsmöjligheter. Tack vare lägenhetens centrala läge är det gångavstånd till bland annat kommunikationer, vårdcentral, mataffär samt restauranger. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vivsta

Vivsta är en del av tätorten Timrå, Medelpad, och omfattar den centrala delen av tätorten. Vivsta utgörs av det tätbebyggda Timrå centrum med flera högre hus och kommunens främsta köpcentrum längs Köpmangatan. Här ligger även kommunhuset. Inom centrala Timrå ligger villaområdet Östrand samt Östrands massafabrik och Timrå kyrka

Service

Vivsta centrum har postservice, bank, apotek, bibliotek, vårdcentral, polis, kommunalhus, arbetsförmedling och folktandvård. Här finns dessutom restauranger, kiosker, livsmedel, kläd- och skobutiker, presentbutik, optiker, frisörer, fotograf och systembolag. Du kan välja att även äta pizza eller kinamat. För den bilburne finns bensinstationer.

Fritid

Möjlighet till simhall/badhus, bibliotek, Timrå kyrka som erbjuder aktiviteter av olika slag. Inom räckhåll finns idrottsplats, motionsspår, upplyst slalombacke.

Kommunikationer

Avstånd till Sundsvalls centrum är cirka 1,4 mil och restiden cirka 15 min. Åker du med kollektivtrafik se turlista på Din Tur. Goda bussförbindelser, även nattetid. Närhet till Midlanda flygplats.

Familjeliv

I Vivsta finns daghem och fritidshem. Skolor finns för låg- mellan- och högstadium. Gymnasium finns i Sörberge vid namn Mariedalsskolan. Äldreomsorgen representeras av Hagalids servicehus.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.