Överskog 410

Överskog 410

Slutpris

400 000 kr


Överskog— Utansjö— Härnösand

Överskog 410


Slutpris
400 000 kr

Överskog— Utansjö— Härnösand

Mysigt fritidshus/åretruntboende nära sjö och natur!

Söker du efter en fastighet där du kan njuta av avkoppling och livets enkla glädje? Här bor du med endast ett fåtal grannar och omges av naturen som erbjuder lummiga skogspromenader, möjligheter till svampplockning och vackra promenadstigar. Denna bostad är idealisk både för dig som vill ha en plats att varva ned på under lediga stunder och för dig som drömmer om att bo här året runt.

Huvudbyggnaden består av en inbjudande hall med plats för möblering, en praktisk klädkammare, ett rymligt kök med en vedspis samt ett mycket generöst vardagsrum med en öppen spis. Här finns även två bekväma sovrum och ett badrum. Interiören är ljus och luftig tack vare de stora fönstren som släpper in naturligt ljus.

Utanför hittar du en charmig trädgårdstomt prydd med välskötta växter. Här finns även en friggebod och en praktisk förrådsbyggnad. På baksidan av huset väntar en rymlig inglasad veranda där det enkelt går att placera en matgrupp för härliga måltider med familj och vänner. Inte långt från huset ligger Skogssjön, där en liten strand erbjuder den perfekta platsen för att svalka av sig under varma sommardagar.

Detta är platsen där du kan skapa minnen och känna dig hemma, vare sig du letar efter en fristad för avkoppling eller en ständig plats att kalla ditt eget.

Varmt välkomna att anmäla er till visning!


Boarea/biarea
76/24 kvm
Driftkostnad
41 135 kr/år
Tomtarea
1 335 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-01-04

Mäklarhuset Härnösand

Denna fritidshus på Överskog såldes av oss 2024-01-04. Se alla våra försäljningar i Utansjö samt även på Överskog.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.