Barnhemsgatan 9 C

Barnhemsgatan 9 C

Slutpris

535 000 kr


Nära centrum— Köping

Barnhemsgatan 9 C


Slutpris
535 000 kr

Nära centrum— Köping

Välkommen till denna ljusa och trevliga lägenhet med fräscht kök och badrum, nära centrum!

Välkommen till denna ljusa och trevliga lägenhet med bra förvaringsutrymmen och med fräscht kök och badrum nära centrum!

Lägenheten är belägen högst upp och har fönster åt två väderstreck vilket gör den ljus och trevlig.
Välkomnande hall och inre hall med bra förvaring såsom klädkammare och integrerad stor garderob. Kök som är totalrenoverad med ljusa köksluckor delvis vitrinskåp och fräsch vitvaror och matplats. Till sovrummet kan finns det två ingångar. Fräscht badrum som rotrenoverades 2005 med klinkergolv och helkaklade väggar, förberett för tvättmaskin. Vidare in lägenheten finner man det rymliga vardagsrummet med utgång till en rymlig balkong.

HSB Brf sjuan i Köping, är en välskött förening med god ekonomi med fräsch tvättstuga i källarplan. I månadsavgiften om 3 437 kronor ingår vatten, värme, vindsförråd, matkällarförråd, grundutbud för TV och bostadsrättstillägg.

Med en kort promenad når du Köpings centrum och inom några minuter är man vid Centralstationen där det finns utmärkta förbindelser till de större städerna såsom Västerås, Örebro och Stockholm.


Boarea
56 kvm
Avgift
3 437 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-09-14

Mäklarhuset Arboga

Denna lägenhet på Barnhemsgatan såldes av oss 2021-09-14. Se alla våra försäljningar i Köping samt även på Barnhemsgatan.

Boka värdering

Maria Hellström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.