Bispebo Lugnet 1

Bispebo Lugnet 1

Slutpris

1 000 000 kr


Sevalla— Ransta— Västerås

Bispebo Lugnet 1


Slutpris
1 000 000 kr

Sevalla— Ransta— Västerås

Mysigt torp på stor tomt.

Litet mysigt torp på ca 42 kvm med 10 000 kvm stor tomt. Huset har kök, vardagsrum och ett sovrum. El installerat 2016. Avlopp för kök installerat 2016. Grävd äldre brunn med indraget vatten. Kök med fungerande vedspis. Vardagsrum med fungerande kamin. Sovrum med trägolv. Uthus finns. Äldre bastu med dusch och varmvattenberedare. Huset är inte vinerbonat. Fibra finns i gatan men är ej anslutet.
Vägbeskrivning: Från Tillberga passerar du Sevalla och följer vägen mot Bispebo/Ransta. När du passerat Vibo kommer du se en grupp hus på vänster sida, det sista huset innan Bispebo Lugnet 1 har ett vitt tält uppställt. Fastigheten ligger på vänster sida och är uppskyltad. Det går bra att åka dit och titta utvändigt.


Boarea
ca 42 kvm
Tomtarea
10 240 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2021-12-16

Mäklarhuset Västerås

Denna villa på Bispebo Lugnet såldes av oss 2021-12-16. Se alla våra försäljningar i Ransta samt även på Bispebo Lugnet.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.