Gustaf Adolfsgatan 3C

Gustaf Adolfsgatan 3C

Slutpris

3 050 000 kr


Centrum— Sala

Gustaf Adolfsgatan 3C


Slutpris
3 050 000 kr

Centrum— Sala

Äntligen ett citynära kedjehus till salu !

Välkommen till ett välskött och trivsamt kedjehus i bästa centrala läge i Sala ! Ett tillfälle att förvärva ett eftertraktat boende & läge - som sällan är till salu i Sala !

Bostaden i 2 plan, 135 kvm och 4-5 rum disponeras med 2 generösa sällskapsrum, 2-3 sovrum, kök med matplats, plus såklart badrum, tvättstuga, gäst-WC och förråd. Dessutom biytor med ett bra förråd & bilgarage samt parkeringsyta invid bostaden. Missa inte balkongen under tak, uterummet och den lilla lättskötta trädgårdstäppan med soldäck.

Här bor du i stillsamma kvarter och med absolut närhet till den gröna Stadsparken med vita broar vid det tjusiga vatten- & dammsystemet. Gustaf Adolfsgatan är en lugn gata utan genomfartstrafik och ingen trafik alls invid huset. Sala Centrum med Stora Torget, butiker och restauranger nås med en promenad på 5 minuter.

Absolut närhet med 3 minuters gångväg till tågstationen - där erbjuds bästa kommunikationer med Uppsala och Västerås inom ca 30 minuter. Stockholm, Dalarna och hela Mälardalen nås med tåg inom ca 75 minuter.

Energideklaration samt besiktning utförs 4 augusti - Energidata noteras här på web och besiktningsprotokoll presenteras i samband med visningar.

Välkommen att boka din visningstid här på web !


Boarea
135 kvm
Driftkostnad
33 819 kr/år
Tomtarea
270 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-08-18

Mäklarhuset Västerås

Denna kedjehus på Gustaf Adolfsgatan såldes av oss 2023-08-18. Se alla våra försäljningar i Sala samt även på Gustaf Adolfsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.