Åsgatan 2b / Jakobsberg / Västerås

TREVLIG LGH MED BALKONG I SYDVÄSTLÄGE

Slutpris
1 715 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
2 461 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2
Såld
2019-08-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Åsgatan såldes av oss 2019-08-29. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Åsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Jakobsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

TREVLIG LGH MED BALKONG I SYDVÄSTLÄGE
Fin 2a på populära Jakobsberg. Inglasad balkong och fint renoverat kök. Badrum med kombinerad TM/TT. Sovrum med bra förvaringsmöjlighet. Lägenheten har 3 klädkammare. Möjlighet till en p-plats finns. Fibra och Com Hem kabel TV. Föreningen Brf Skogåsen har mycket bra ekonomi med låg belåning. Här bor du nära Västerås City och med Oxbackens centrum med apotek, vårdcentral, pizzeria och mataffär nedanför backen. Närhet till fina grönområden vid Djäkneberget. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Jakobsberg är ett omtyckt bostadsområde som kan erbjuda ett varierat utbud av bostäder.

På Jakobsberg finns alla upplåtelseformer representerade, hyres- bostads- och äganderätten.

Kommunikationer

Finns ett flertal busshållplatser och bra tider för bussförbindelsen till bla Västerås city. Läs mer om kommunaltrafik på VLs hemsida: https://vl.se/ Bra, belyst cykelbana in till Västerås city. Avstånd till city ca 1 km Buss till city 5 min Cykel till city ca 5 min

Fritid

Från Jakobsberg är det nära till ett av Västerås mest omtyckta oaser, Djäkneberget. På Djäkneberget finns det bl.a restaurang, café och dansbana. Här kan du läsa mer om idrott, motion och friluftslivet i Västerås: https://www.vasteras.se/uppleva-och-gora/idrott-och-friluftsliv.html Alla motionsspår i Västerås hittar du här: https://www.vasteras.se/uppleva-och-gora/idrott-och-friluftsliv/motionsspar.html Här hittar du alla utegym: https://www.vasteras.se/uppleva-och-gora/idrott-och-friluftsliv/utegym.html

Service

Det är heller inte långt till Oxbackens centrum där det finns matbutik, pizza m.m. Jakobsberg ligger på ett bekvämt gångavstånd från city.

Familjeliv

I närområdet finns förskola, öppen förskola, fritidsgård och skola. Här kan du läsa mer om barnomsorg och utbildning som ex dagis, fritids: https://www.vasteras.se/barn-och-utbildning.html Fina promenadstråk och nära till lekparker i området.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.