Fimbulvägen 16

Fimbulvägen 16

Slutpris

3 950 000 kr


Hökåsen— Västerås

Fimbulvägen 16


Slutpris
3 950 000 kr

Hökåsen— Västerås

Hökåsen! Robust och rymlig familjevilla på friköpt tomt

På Fimbulvägen 16 i det idylliska området Hökåsen ligger en imponerande villa som erbjuder generösa ytor och en trivsam livsstil för hela familjen. Denna villa har en boarea på markplanet på hela 124 kvadratmeter, vilket ger gott om plats för umgänge och vardagsliv. Den inredda källaren, som också är på 124 kvadratmeter, erbjuder extra utrymme för allt från hobbyrum och gillestuga med öppen spis till gästutrymmen och förvaringsmöjligheter.

Ett vidbyggt garage på 32 kvadratmeter kompletterar fastigheten och ger inte bara plats för bilen utan också extra förvaring. Garaget är lättillgängligt via en stensatt garageuppfart som tillsammans med en carport framför garaget erbjuder plats för flera fordon, vilket är perfekt för den stora familjen eller bilentusiasten.

Trädgården är en riktig oas. Den är uppvuxen och ger en inbjudande atmosfär som lockar till lek och spel för barnen. Här finns det gott om utrymme för spring och skratt, och föräldrarna kan njuta av trädgårdsodling och skapa sin egen gröna fristad. Trädgården är välskött och erbjuder många möjligheter för både avkoppling och aktivitet.

Denna villa är inte bara ett hus, utan ett hem där varje medlem i familjen kan hitta sitt eget favoritutrymme och skapa minnen för livet. Välkommen hem till ett boende som förenar komfort, rymlighet och en inbjudande trädgårdsmiljö.


Boarea/biarea
124/156 kvm
Driftkostnad
40 100 kr/år
Tomtarea
827 kvm
Rum
5 rum (2-4 sovrum)
Såld
2024-06-13

Mäklarhuset Västerås

Denna villa på Fimbulvägen såldes av oss 2024-06-13. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Fimbulvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.