Fyrtornsgatan 1 C

Fyrtornsgatan 1 C

Slutpris

4 300 000 kr


Lillåudden— Västerås

Fyrtornsgatan 1 C


Slutpris
4 300 000 kr

Lillåudden— Västerås

CITY-RADHUS

Om man har kompromisslöshet som ledord från första spadtaget, är det inte speciellt konstigt att resultatet blir så bra som på Fyrtornsgatan 1 C. Modernt, magnifikt och mysigt, allt samlat på en och samma adress.

Att ni befinner er långt ifrån det alldagliga märker ni minst sagt omgående. Börja med att se er omkring i den dagsljusbadande hallen som leder er vidare till husets självklara medelpunkt. Ett stort och lättmöblerat vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp och plats för hela familjen att samlas. Härifrån når ni även den härliga balkongen på baksidan som är som gjord för en spontanfika lata sommareftermiddagar. Entréplanet bjuder även på två bra sovrum, ytterligare en uteplats, ett helkaklat badrum samt ett välplanerat kök med all utrustning en kräsen mästerkock kan önska sig.

En trappa ner väntar 1 bra sovrum samt ännu ett till helkaklat badrum i toppklass. Här finns även ett eget trinettkök, egen ingång och uteplats vilket gör det perfekt att nyttja som tonårsrum.

Här bor ni i ett lugnt och sjönära område med närhet till såväl centrum, restauranger och vackra strövområden.

En arkitektritad pärla, i ivrig väntan på en familj med smak för det goda.

Välkomna hem till ljus och rymd på Fyrtornsgatan!


Boarea
136 kvm
Avgift
6 464 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Våning
1
Såld
2019-07-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.