Johanneshöjden 4 / Centralt / Karlsdal / Johanneshöjden / Västerås

CENTRALT LÄGE

Slutpris
1 995 000 kr
Boarea
75 kvm
Avgift
4 263 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
9 (Hiss finns)
Såld
2019-09-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Johanneshöjden såldes av oss 2019-09-19. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Johanneshöjden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt / Karlsdal / Johanneshöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna ljusa och välplanerade hörnlägenhet med en fantastisk utsikt! Här bor du på 9:e och har stora sociala umgängesytor med en genomtänkt planlösning. Härlig inglasad balkong med en fantastisk utsikt som sträcker sig så långt ögat kan nå. Fräscha ytskikt, bra förvaring och stora fönsterpartier som släpper in mycket ljus. Bra förening med god ekonomi. Snabbt tillträde går att ordna.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.