Johanneshöjden 6 / Karlsdal/ Johanneshöjden / Västerås

Centrala kvarter!

Slutpris
1 485 000 kr
Boarea
48 kvm
Avgift
2 914 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-11-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Johanneshöjden såldes av oss 2019-11-14. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Johanneshöjden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Karlsdal/ Johanneshöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna ljusa och fräscha tvåa, attraktivt belägen på Karlsdal/ Johanneshöjden. Här bor ni i ostört läge i centrala Västerås. Bostaden har fönster i två väderstreck vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Bostaden utmärker sig med öppen planlösning, ljust fint kök, rymligt sovrum, stort badrum med både tvättmaskin och torktumlare och balkong i sydväst. Stor och välskött förening med god ekonomi! Närhet till centrum med sitt utbud av restauranger, affärer, nöjen etc.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.