Liegatan 36 / Hammarby / Västerås

FAMILJÄRA HAMMARBY

Slutpris
1 860 000 kr
Boarea
103 kvm
Driftkostnad
49 607 kr/år
Totalareal
138 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-01-24
Bostaden är såld!

Denna radhus på Liegatan såldes av oss 2020-01-24. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Liegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I familjära Hammarby längs barnvänliga gator hittar ni detta radhus om totalt 103 kvm boyta fördelat på två plan. Huset är välplanerat där varje kvadratmeter tas till vara på! Entréplanet har sovrum, badrum och välplanerat kök med rymlig matplats intill en rogivande uteplats i söderläge. På övre plan ligger 2 sovrum, gästtoalett och ett luftigt vardagsrum med utgång till balkong. Garage ingår genom samfälligheten. Enkelt med fjärrvärme. Goda kommunikationer med buss till centrum samt Erikslund shoppingcenter. Populära förskolor och skolor. Dessutom närhet till naturen och Mälarens stränder med bad och båtplatser.

Friköpt trädgårdstomt.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hammarby är ett bostadsområde och en stadsdel i västra Västerås.

Området avgränsas av Narvavägen, Köpingsvägen och Riksväg 66 (Surahammarsvägen).[2] I norr gränsar området till Råby, i öster till Vetterstorp, Hammarby stadshage och Stohagen, i väster till Bäckby.

Uppleva och göra i Västerås

Läs mer om aktiviteterna i Västerås stad: https://www.vasteras.se/uppleva-och-gora.html

Sport och fritid

Här kan du läsa mer om idrott, motion och friluftslivet i Västerås: https://www.vasteras.se/uppleva-och-gora/idrott-och-friluftsliv.html Alla motionsspår i Västerås hittar du här: https://www.vasteras.se/uppleva-och-gora/idrott-och-friluftsliv/motionsspar.html

Kommunikationer

Buss till Västerås City Finns ett flertal busshållplatser och bra tider för bussförbindelsen.

Bra familjeliv och nära till allt

Fina promenadstråk och nära till lekparker i området. I närområdet finns förskola, öppen förskola och fritidsgård. I området ligger skolorna Nybyggeskolan, Hammarbyskolan och S:ta Gertrudsskolan samt bostadskvarteret Krumeluren. Här kan du läsa mer om barnomsorg och utbildning: https://www.vasteras.se/barn-och-utbildning.html

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.