Mesangatan 4 / Öster Mälarstrand / Västerås

Terrasslägenhet högst upp i huset!

Boarea
119.5 kvm
Avgift
5 789 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-09-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mesangatan såldes av oss 2019-09-17. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Mesangatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öster Mälarstrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna mycket välplanerade och fräscha femrummare, nyproducerad 2013, med utmärkt läge högst upp i huset! Bostaden präglas av ett härligt ljus tack vare stora fönster i två väderstreck, generös takhöjd om 2, 80 m samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Inglasad balkong samt rymlig terrass i sydvästläge med utsikt över innergården och ner mot Mälaren. Två helkaklade badrum varav ett med egen bastu. Knappt 200 meter från huset finns restaurang, café, gym, bank och Mälarens vatten. Garageplats i källaren på huset finns att hyra och nås bekvämt med hiss. Bostadsrättsföreningen erbjuder både övernattningslägenhet samt bastu med spabad och relaxavdelning till sina medlemmar. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.