Norra Ringvägen 20b / Centrum / Västerås

Matsal och två badrum

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
78.3 kvm
Avgift
4 444 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-03-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norra Ringvägen såldes av oss 2020-03-31. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Norra Ringvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna underbara lägenhet med balkong i lugnt söderläge mitt i centrala Västerås. Detta är ett hem som passar både den som söker sociala ytor och rum för familjen. Detta mycket tack vare sin genomgående luftiga planlösning mellan kök och matrum som ger stora sociala ytor samt 2 st toaletter. Lägenheten har renoverats och är modern och tidlös. Genomgående ljusa fina färger, golv och fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Mycket inbjudande vardagsrum och smakfullt renoverat kök i öppen planlösning. Intill köket finns även en matsal. Dessutom en inre möblerbar hall, gott om förvaringsmöjligheter och bra sovrum som ger många möjligheter.

Internet ingår i avgift!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.