Rekylgatan 6 / Haga / Västerås

VÄLPLANERAD

Slutpris
860 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
3 604 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2020-07-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rekylgatan såldes av oss 2020-07-03. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Rekylgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Haga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Rekylgatan 6 och denna välplanerade lägenhet med inglasad balkong. Nu har du chans att förvärva en bostad i renoveringsbehov där du kan förverkliga din dröm! Härlig planlösning där alla rum är väl tilltagna. Lägenheten erbjuder en rymlig hall med platsbyggda garderober, rymligt badrum, lättmöblerat vardagsrum med plats för större soffgrupp och fönster från tre håll, kök med originalluckor, stort sovrum med plats för dubbelsäng och en inglasad balkong.

Bostaden är belägen med gångavstånd till mattaffär och busshållplats. I tillägg är området omgivet av grönska, med flera olika strövområden. Närhet till flertalet olika förskolor och skolor.

Internet ingår i avgiften!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Haga

På Haga finns det både flerfamiljshus och villor. Hyres-, bostads- och äganderätter ligger blandat i en lugn och trivsam miljö. Här finns fina grönområden att ströva i. Området byggdes ut under 1940- och 1950-talet men har sedan dess både genomgått renovering och kompletterats med nyproduktion. Det är främst i den norra delen av Haga som innehåller villabebyggelse. Under senare år har det även ske

Förbindelser

Buss till Västerås City / Bra förbindelser till Västerås City Finns ett flertal busshållplatser och bra tider för bussförbindelsen.

Sport och fritid

Här kan du läsa mer om idrott, motion och friluftslivet i Västerås: https://www.vasteras.se/uppleva-och-gora/idrott-och-friluftsliv.html Fina promenadstråk och nära till lekparker i området.

Service

På haga är servicen god. Här finns flera affärer och det även enkelt att ta sig till flera av Västerås större köpcentra, Stenby och Hälla.

Familjeliv

I närområdet finns förskola, öppen förskola, fritidshem, öppen fritidsverksamhet, fritidsgård och skola. Här kan du läsa mer om barnomsorg och utbildning: https://www.vasteras.se/barn-och-utbildning.html

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.