Ringduvegatan 93 / Ringduvan/ Råby / Västerås

TVÅ UTEPLATSER

Slutpris
935 000 kr
Boarea
63 kvm
Avgift
3 477 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ringduvegatan såldes av oss 2019-08-29. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Ringduvegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ringduvan/ Råby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Detta är ett sällan återkommande tillfälle, att förvärva en 2:a med egen uteplats i populära Brf Storspoven. Det unika med denna lägenhet är att den ligger i markplan med två uteplatser. Ingång i markplan vilket underlättar för dig som är beroende av hiss. Lägenheten känns stor, ljus och trivsam genom att du har utgång till uteplats från vardagsrummet i ostört läge och utgång till den andra uteplatsen från köket vilket att gör att du kan följa solen hela dagen. Mycket bra planlösning med stort sovrum och rymligt kök.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.