Släggargatan 5 / Malmaberg / Västerås

Gaveltrea med två balkonger!

Slutpris
1 170 000 kr
Boarea
81.5 kvm
Avgift
6 223 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 (Hiss finns)
Såld
2019-04-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Släggargatan såldes av oss 2019-04-29. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Släggargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Malmaberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fräsch och trivsam gaveltrea på våning 6 med hiss. Kök och vardagsrum i öppen planlösning, helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare samt genomgående fina parkettgolv i bostaden. Lägenheten har två balkonger, utsikt mot Mälaren i väster. Ett rum för förråd finns i lägenheten, samt förrådsrum i källaren. Stabil förening med engagerad styrelse. Närhet till busshållplats och mataffär. Ledig parkeringsplats finns att hyra. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.