Spantgatan 11E / Västerås

1,5:a med renoverat badrum!

Slutpris
950 000 kr
Boarea
41.5 kvm
Avgift
2 628 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-03-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Spantgatan såldes av oss 2020-03-29. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Spantgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spantgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Spantgatan 11 E finner du denna 1,5 rums lägenhet med helkaklat badrum, ny lagt köksgolv, bra vitvaror och god förvaring.
Inglasad balkong i söderläge, vilket ger fint ljusinsläpp i lägenheten. BRF Lanternan är en stark brf, i månadsavgiften på endast 2628 kr/mån ingår det värme, vatten, bredband samt kabel-tv.
Lägenheten ligger 2 km från centrum, samt bra bussförbindelser. Några minuters cykeltur hittar du Lögarängsbadet samt Mälaren.
Perfekt för dig som studerar alternativt pendlar.

Lägenheten upplevs som en 1,5 rum. Men är registrerad hos föreningen som en 1:a.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Området

Stohagen är en stadsdel i det administrativa bostadsområdet Stohagen-Spantgatan i Västerås. Området är ett bostadsområde som ligger runt Djuphamnsvägen, mellan Köpingsvägen och järnvägen (Mälarbanan). Området avgränsas av Köpingsvägen, mitt genom Ragvalds backe, Stohagsvägen, Nedre Hyttvägen, järnvägen tillbaka till Köpingsvägen. Området gränsar i norr med Köpingsvägen till Hammarby stadshage, i öst till Annedal och Stallhagen, i söder till Lögarängen och Gustavsvik, och i väst till Hammarby.

Sport och fritid

Från Stohagen är det nära till Lögarängens badhus vid Mälaren där det även finns ett friluftsbad. Vid kajen, Mälaren finns fler populära restauranger och fina promenadstråk samt lekparker. Här finns ett utegym i anslutning till badplatsen. Området ligger på ett bekvämt avstånd från centrum. Här kan du läsa mer om idrott, motion och friluftslivet i Västerås: https://www.vasteras.se/uppleva-och-gora/idrott-och-friluftsliv.html Årligen arrangeras i närliggande område program/temadagar som valborg - och midsommarfirande och julmarknad.

Service

I närheten av området finner du matvaruaffär, pizzeria, post m.m. Det tar endast några minuter med bil till större köpcentrum. Nära till Bäckby köpcentra. Nära till Oxbackens områdescentra. Gångavstånd till city.

Kommunikationer

Avstånd till city ca 2 km Buss till city ca 10 min Cykel till city ca 10 min

Familjeliv

Bra familjeliv och nära till allt. I närområdet finns förskola, öppen förskola, fritidsgård och skola. Här kan du läsa mer om barnomsorg och utbildning: https://www.vasteras.se/barn-och-utbildning.html

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.