Uppsalagatan 4 E, västerås / HEmdal / Västerås

SLIPP LAGFART & PANTBREV

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
101 kvm
Avgift
5 550 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Uppsalagatan såldes av oss 2019-09-24. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Uppsalagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av HEmdal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mitt i idylliska Hemdal intill utmärkta kommunikationer, förskola och vacker omgivning finns nu, för dig med krav på ett bekvämt boende, detta mycket stilfulla och genomgående fräscha bostadsrättsradhus om 4 rok.
Radhuset som är genomgående fräscht och disponeras över två plan med en väl genomtänkt planlösning. På entréplan finns ett helkaklat badrum, modernt kök och luftigt vardagsrum med utgång till en fantastisk uteplats. På övre plan finns tre sovrum, allrum och ytterligare ett stort badrum. Centralt läge med bara 15 minuters promenad till centrum, nära lasarettet och påfart till E18.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.