Vintervägen 63

Vintervägen 63

Slutpris

2 150 000 kr


Västerås

Vintervägen 63


Slutpris
2 150 000 kr

Västerås

Charmigt och helrenoverat radhus om 4 rum i Hökåsen

Välkommen till ett charmigt och helrenoverat och uppdaterat gavelradhus om 4 rum och kök i markplan i fina Hökåsen. Med 3 sovrum passar radhuset perfekt för en barnfamilj eller för den som lämnar sitt villaboende i Hökåsen. Läget på gavel med hörntomt erbjuder många fönster och en ljus bostad !

Radhuset har under 2021/22 moderniserats och byggts om, planlösningen är justerad till att matcha moderna bostadsbehov med 3 sovrum och i övrigt öppna ytor för bästa umgänge med familj och vänner. Samtliga rum är smakfullt färgkoordinerade i varmgråa kulörer - precis allt är renoverat med nya parkettgolv och nytt tåligt vinylgolv i köket, samtliga ytskikt nya plus nybyggt kök och nybyggt badrum. Radhuset omfattar nu 3 sovrum, vardagsrum, kök med generös matplats samt badrum.

Badrummet är nyrenoverat i modern stil med skön golvvärme, duschplats, WC, handfat, plats för tvättmaskin & torktumlare samt klädförvaring och/eller arbetsbänk för klädvård. Köket är nybyggt med nya vitvaror och smart planerat med matplats för många hungriga barn eller gäster.

Invid entré erbjuder radhuset en liten uteplats i soligt läge plus ett insynsskyddat atrium för umgänge och grillkvällar. Möjlighet till odling & planteringar i liten egen täppa. Fristående förråd invid entré.

All el nydragen & jordad. Bredband via Fiber eller ComHem/Tele2.

BRF med god ekonomi och bra ordning. Bra månadsavgift !

Välkommen att boka din visningstid !


Boarea
80 kvm
Avgift
4 202 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-06-06

Mäklarhuset Västerås

Denna radhus på Vintervägen såldes av oss 2023-06-06. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Vintervägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.