Gamla Kvarnabovägen 51 / Kvarnabo / Alingsås

Alingsås-Kvarnabo ligger denna välskötta villa

Slutpris
2 850 000 kr
Boarea/biarea
98/122 kvm
Driftkostnad
33 157 kr/år
Tomtarea
6 614 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-06-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Gamla Kvarnabovägen såldes av oss 2019-06-27. Se alla våra försäljningar i Alingsås samt även på Gamla Kvarnabovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvarnabo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bo på behändigt avstånd från Alingsås och Sollebrunn. Fantastiskt välskött villa som passar den aktiva familjen, här finns plats för mycket utrustning. En väl tilltagen tomt om hela 6 614 kvm som huserar både bäckar och mindre dammar.
Att huset är lätt att underhålla ger utrymme för egen tid. Från uterum och altan ges utsikt över del av sjön Anten samt den härliga trädgården. Det är promenadavstånd till badplats, båtplats och stationen där museijärnväg stannar. Nu kan man cykla in till Gräfsnäs slottspark på den nyanlagda cykelbanan.
Kontakta mäklaren för att boka visningstid.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kvarnabo

Den lilla orten Kvarnabo, ca 20 km norr om Alingsås, ligger vid sjön Anten. Här finns förutom ett antal fast boende även sommarstugor belägna främst utefter sjön. Bor man i Kvarnabo åker man till Sollebrunn för att gå i skolan årskurs 0-9 och där hittar man även t ex butiker och vårdcentral. Alingsås och Sollebrunn tar man sig till med lokalbuss.

Nöjen i Alingsås

I Alingsås finns biograf som visar aktuella filmer och till arenan Estrad kommer det olika evenemang och artister. Varje år arrangeras Lights in Alingsås, ett projekt där svenska och internationella ljusdesigners som lyser upp Alingsås i höstmörkret.

Sport och fritid i Alingsås

Lokala idrottsklubbar finns i närliggande Sollebrunn och i trakterna kring Kvarnabo finns vacker natur och badplatser vid sjön Anten. Utbudet för intresserade av sport och friluftsliv är stort i Alingsås. Här finns ett antal idrottshallar och flera aktiva klubbar inom alla upptänkliga sporter. I Nolhaga hittar man ishall och det nybyggda Nolhaga Parkbad. Nolhaga är också ett friluftsområde med promenadstigar som bland annat leder till sjön Mjörn. Golfbana finns också en liten bit utanför staden. Flera sjöar med fantastiska badplatser finns i Alingsås kommun. Med buss når man även enkelt kommunens

Kommunikationer

Bussar tar dig runt i kommunens alla delar. Med lokaltåget från Alingsås kommer du snabbt till Göteborg och tåg går även bland annat mot Herrljunga, Skövde och Stockholm.

Skolor/förskolor i Alingsås

Skola åk F-9 finns i Sollebrunn. I Alingsås finns flera mindre skolor och förskolor. Alströmergymnasiet ligger centralt i Alingsås.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.