Gullbringsvägen 14 / Nolby / Alingsås

Skolnära enplansvilla med källare

Slutpris
2 450 000 kr
Boarea/biarea
70/70 kvm
Driftkostnad
28 375 kr/år
Totalareal
892 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-05-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Gullbringsvägen såldes av oss 2019-05-03. Se alla våra försäljningar i Alingsås samt även på Gullbringsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nolby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Läget, den stora trädgården och mysiga storleken är några av de fördelar ni får i denna 40-tals pärla.
Välkommen till en bostad med potential på populär gata i Nolby med närhet till skolor, detaljhandel och natur. Nybakt bröd till frukosten finner ni en kort promenad bort. Ett hem som bör upplevas på plats!
Fastigheten säljs med friskrivning , köparna rekommenderas att göra en grundlig besiktning av fastigheten. Kontakta mäklaren för mer information.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Alingsås, Nolby

I Nolby bor du med närhet både till natur och shopping på Bolltorps Handelsområde och flera livsmedelsbutiker finns inom gångavstånd. Här finns grundskola årskurs 0-6 samt förskola för de mindre barnen och Alströmergymnasiet ligger alldeles i närheten. Bra kommunikationer med lokalbussar som enkelt tar dig in till centrala Alingsås och runt i staden.

Nöjen i Alingsås

I Alingsås finns biograf som visar aktuella filmer och till arenan Estrad kommer det olika evenemang och artister. Varje år arrangeras Lights in Alingsås, ett projekt där svenska och internationella ljusdesigners som lyser upp Alingsås i höstmörkret.

Sport och fritid i Alingsås

Utbudet för intresserade av sport och friluftsliv är stort i Alingsås. Här finns ett antal idrottshallar och flera aktiva klubbar inom alla upptänkliga sporter. I Nolhaga hittar man ishall och det nybyggda Nolhaga Parkbad. Nolhaga är också ett friluftsområde med promenadstigar som bland annat leder till sjön Mjörn. Golfbana finns också en liten bit utanför staden. Flera sjöar med fantastiska badplatser finns på gång/cykelavstånd från Alingsås. Med buss når man även enkelt kommunens övriga naturområden.

Kommunikationer

Bussar tar dig runt hela staden och ut i kommunens alla delar. Med lokaltåget kommer du snabbt till Göteborg och tåg går även bland annat mot Herrljunga, Skövde och Stockholm.

Skolor/förskolor i Alingsås

I flera av bostadsområdena i Alingsås finns mindre skolor och förskolor. Alströmergymnasiet ligger centralt i Alingsås.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.