Lövskogsgatan 28 / Noltorp / Alingsås

Bo bra i 50 + boende Västra Noltorp Alingsås

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
74 kvm
Avgift
5 115 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-08-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lövskogsgatan såldes av oss 2019-08-05. Se alla våra försäljningar i Alingsås samt även på Lövskogsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Noltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ibland kan botten vara toppen, denna väldisponerade två-rums lägenhet ligger i bottenplan utan tröttande trappor.
Att bo på Linden har blivit mycket omtyckt då det är nära till så mycket, fina promenader i Nolhaga, 5 minuter till Ica, ca 10 min Bolltorps handelsområde och centrum nås på 20 min till fots.
Välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Noltorp

I stadsdelen Noltorp bor det ca 3 000 personer, främst i flerbostadshus. Noltorp ligger naturnära intill Nolhaga med vacker slottspark, badhus, stor lekplats och motionsspår som leder bland annat till sjön Mjörns strand. Här finns också bl a livsmedelsbutik och pizzeria samt vårdcentral och äldreboende. Till centrala Alingsås tar man sig enkelt till fots, eller nyttjar lokalbussarna.

Nöjen i Alingsås

I Alingsås finns biograf som visar aktuella filmer och till arenan Estrad kommer det olika evenemang och artister. Varje år arrangeras Lights in Alingsås, ett projekt där svenska och internationella ljusdesigners som lyser upp Alingsås i höstmörkret.

Sport och fritid i Alingsås

Utbudet för intresserade av sport och friluftsliv är stort i Alingsås. Här finns ett antal idrottshallar och flera aktiva klubbar inom alla upptänkliga sporter. I Nolhaga hittar man ishall och det nybyggda Nolhaga Parkbad. Nolhaga är också ett friluftsomräde med promenadstigar som bland annat leder till sjön Mjörn. Golfbana finns också en liten bit utanför staden. Flera sjöar med fantastiska badplatser finns på gång/cykelavstånd från Alingsås. Med buss når man även enkelt kommunens övriga naturområden.

Kommunikationer

Bussar tar dig runt hela staden och ut i kommunens alla delar. Med lokaltåget kommer du snabbt till Göteborg och tåg går även bland annat mot Herrljunga, Skövde och Stockholm.

Skolor/förskolor i Alingsås

I flera av bostadsområdena i Alingsås finns mindre skolor och förskolor. Alströmergymnasiet ligger centralt i Alingsås.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.