Bäckagården 10 / Bjällum / Axvall / Falköping

Torpidyll med enastående utsikt över Hornborgasjön

Slutpris
750 000 kr
Boarea
45 kvm
Driftkostnad
10 491 kr/år
Tomtarea
1 820 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-09-08
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på bjällum såldes av oss 2020-09-08. Se alla våra försäljningar i Axvall samt även på bjällum

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bjällum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sällan ges möjligheten att förvärva en torpidyll likt denna. Med naturen och fåglarna som närmsta granne och milsvid utsikt över Hornborgasjön blir det röda torpet i Bjällum den självklara platsen för rekreation.

Låt er slappna av och vakna upp i lugn och ro, smyg ut på trappen med en nybryggd kopp kaffe i handen och njut av den fantastiska utsikten över sjön. Starta dagen i den härliga uteduschen, omgiven av fantastisk natur och förbered frukosten i torpets enkla men välanpassade kök. Torpet som i folkmun kallas för "Elin-torpet" har anor från 1800-talet och den äldre charmen finns till stora delar bevarad, såväl plankgolv, spegeldörrar, platsbyggda skåp och eldstäder vittnar om den tid som flytt. Här är det enkelt att vara och bo. Läs en bok i vardagsrummet, framför eldstaden, eller låt dig hänföras av den vackra utsikten från en skön fåtölj.

Torpets naturtomt om 1820 m² skänker klängrosor, vinbär, äppleträd, körsbärsträd, klarbär, plommonträd och syren. Platsen är väl insynsskyddad och ger er goda möjligheter för både egna odlingar samt avkoppling. Torpets förnämliga utedass, samt utedusch ligger trevligt placerade vid torpets ena gavel och skänker även de dess besökare en magisk utsikt över sjön. Som om detta inte vore nog finns även en gäststuga om ca 16m² på tomten samt en redskapsbod/vedbod. Drömmer ni om det perfekta torpet är detta en chans ni inte bör förbise. Här är det enkelt att flytta in och bara vara, då visst lösöre ingår och torpet i sin enkelhet ger lugn och ro långt från städernas brus. Den enastående utsikten tål att upprepas och den sträcker sig ända till Skara domkyrka. Ni kan med fördel förflytta er runt torpets alla trevliga uteplatser för en paus i solen med nybakt bröd och kaffe, här kommer ni att trivas! För precis som allas vår Ernst Kirchsteiger brukar säga "I det enkla bor det vackra".

Varmt välkomna på visning till Elin-torpet!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.