Bäckagården 10

Bäckagården 10

Slutpris

750 000 kr


Bjällum— Axvall— Falköping

Bäckagården 10


Slutpris
750 000 kr

Bjällum— Axvall— Falköping

Torpidyll med enastående utsikt över Hornborgasjön

Sällan ges möjligheten att förvärva en torpidyll likt denna. Med naturen och fåglarna som närmsta granne och milsvid utsikt över Hornborgasjön blir det röda torpet i Bjällum den självklara platsen för rekreation.

Låt er slappna av och vakna upp i lugn och ro, smyg ut på trappen med en nybryggd kopp kaffe i handen och njut av den fantastiska utsikten över sjön. Starta dagen i den härliga uteduschen, omgiven av fantastisk natur och förbered frukosten i torpets enkla men välanpassade kök. Torpet som i folkmun kallas för "Elin-torpet" har anor från 1800-talet och den äldre charmen finns till stora delar bevarad, såväl plankgolv, spegeldörrar, platsbyggda skåp och eldstäder vittnar om den tid som flytt. Här är det enkelt att vara och bo. Läs en bok i vardagsrummet, framför eldstaden, eller låt dig hänföras av den vackra utsikten från en skön fåtölj.

Torpets naturtomt om 1820 m² skänker klängrosor, vinbär, äppleträd, körsbärsträd, klarbär, plommonträd och syren. Platsen är väl insynsskyddad och ger er goda möjligheter för både egna odlingar samt avkoppling. Torpets förnämliga utedass, samt utedusch ligger trevligt placerade vid torpets ena gavel och skänker även de dess besökare en magisk utsikt över sjön. Som om detta inte vore nog finns även en gäststuga om ca 16m² på tomten samt en redskapsbod/vedbod. Drömmer ni om det perfekta torpet är detta en chans ni inte bör förbise. Här är det enkelt att flytta in och bara vara, då visst lösöre ingår och torpet i sin enkelhet ger lugn och ro långt från städernas brus. Den enastående utsikten tål att upprepas och den sträcker sig ända till Skara domkyrka. Ni kan med fördel förflytta er runt torpets alla trevliga uteplatser för en paus i solen med nybakt bröd och kaffe, här kommer ni att trivas! För precis som allas vår Ernst Kirchsteiger brukar säga "I det enkla bor det vackra".

Varmt välkomna på visning till Elin-torpet!


Boarea
45 kvm
Driftkostnad
10 491 kr/år
Tomtarea
1 820 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-09-08

Mäklarhuset Falköping

Denna fritidshus på Bäckagården såldes av oss 2020-09-08. Se alla våra försäljningar i Axvall samt även på Bäckagården.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.