Tornarp Millomgården 1

Tornarp Millomgården 1

Slutpris

430 000 kr


Börstig— Blidsberg— Falköping

Tornarp Millomgården 1


Slutpris
430 000 kr

Börstig— Blidsberg— Falköping

Fritidshus med härligt naturnära läge

Nu har du chansen att förvärva ett fritidshus i Börstig, där du kan koppla av och njuta av en lugn tillvaro med naturen direkt inpå knuten.

Välkommen in i uterummet angränsar entréhallen, här finns plats för sittmöbel och vårens första strålar möter man gärna här. Vidare i hallen finns trivsam braskamin i retrostil (ej i bruk) samt bra avhängningsmöjligheter. I direkt anslutning till hallen finner vi bostadens inbjudande kök med ljusgula luckor och ett härligt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Här finns gott om förvaring och plats för matbord som med fördel kan placeras vid ett fönster. I entréhallen finns även trappa till ovanplan samt badrum. Angränsande till köket finns TV-rummet och härifrån når du både finrum och ett sovrum. Finrummet har ett vackert, välbevarat brädgolv och gott om plats för både matgrupp och soffgrupp. I sovrummet finns det fyra garderober och utgång till bostadens lilla altan under tak. En trappa upp finns en mindre hall med snedtak. Bostadens andra sovrum finns på ovanplan, här finns gott om förvaring tack vare oinredd vind anslutning till sovrummet som med fördel kan inredas för ytterligare boyta. Trädgården har flera perenna växter och på fastigheten finns även en vedbod/oisolerat förråd samt redskapsbod. Här kan du skapa ditt eget trädgårdsland och njuta av djur & natur samt vackra vyer.

Åsarp samhälle med livsmedelsbutik och handel finns ca 10 km från Millomgården. Utflyktsmål, caféer och mindre badplats nås samtliga inom en radie av ca 15 min.

Varmt välkommen med er anmälan till visning!


Boarea
75 kvm
Driftkostnad
9 200 kr/år
Tomtarea
1 019 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-06-23

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Tornarp Millomgården såldes av oss 2022-06-23. Se alla våra försäljningar i Blidsberg samt även på Tornarp Millomgården.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.