Västra Hedängsvägen 1B - B3

Västra Hedängsvägen 1B - B3


Bollebygd

Västra Hedängsvägen 1B - B3Bollebygd

Fantastiska 2:a i markplan med inte bara en, utan två uteplatser som vetter mot sydöst!

Denna nyproducerade lägenhet imponerar med sina moderna materialval och ger dig en underbar uteplats att njuta av.

Lägenheten är belägen i den eftertraktade föreningen Brf Hede vy, som består av två hus med huvudsakligen 3-rumslägenheter och några 2-rumslägenheter. Området är lugnt och fridfullt, samtidigt som det finns bekvämt gångavstånd till centrum, förskolor och en komplett grundskola för åldrarna F-9. Här kommer du att uppleva en ljus och modern atmosfär med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och ett helkaklat badrum. Dessutom kan du njuta av en låg och garanterad månadsavgift under de kommande 5 åren. Hiss och fiber finns självklart i huset samt separat förråd till varje lägenhet.

Detta boende finns i Bollebygd, en av landets mest snabbväxande och miljömedvetna kommuner. Här får du närhet till en vacker och storslagen natur som inbjuder till en aktiv fritid. Dessutom har du bekvämt pendlingsavstånd till de stora städerna Göteborg och Borås samt närhet till Landvetter flygplats. I Bollebygds centrum finns ett brett utbud av restauranger, pizzerior, caféer, frisörsalonger, klädbutiker, vårdcentral, tandvård och hälsokost. Här finner du också två matbutiker, apotek och Systembolag för din bekvämlighet. Några kilometer utanför centrum hittar du dessutom två välsorterade bygghandlare. Bollebygd erbjuder också ett rikt föreningsliv med aktiviteter som fotboll, handboll, innebandy, ridning, golf, slalom och downhill, samt flera vackra badplatser.

Bollebygd är strategiskt beläget vid riksväg 40 mellan Göteborg och Borås och trafikeras av Västtrafiks Kust till kustbana som sträcker sig från Göteborg till Kalmar/Karlskrona. I området finns flera förskolor och en kommunal grundskola för åldrarna F-9, samt föräldrakooperativet Gadden för årskurserna F-6. I centrala Bollebygd kan både barn och äldre njuta av den fina Skattegårdsparken, en fantastisk park att leka och koppla av i. Dessutom finns en stor lekplats i området Erikstorp.


Boarea
74 kvm
Avgift
4 500 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
0 (markplan) (Hiss finns)
Såld
2023-12-28

Mäklarhuset Bollebygd

Denna lägenhet på Västra Hedängsvägen såldes av oss 2023-12-28. Se alla våra försäljningar i Bollebygd samt även på Västra Hedängsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad