Bäckaströmsgatan 9

Bäckaströmsgatan 9


Salängen / Bergdalen— Borås

Bäckaströmsgatan 9



Salängen / Bergdalen— Borås

Ljus, rymlig och smakfullt renoverad Salängsvilla med hög standard!

Insynsskyddad baksida med soliga uteplatser, trädgårdstomt omgärdad av staket och häckar.
Rymligt varmgarage med fjärrstyrd dubbelport, plats för flera bilar på infarten.

På entréplanet finns husets hjärta - ett stort och härligt kök i öppen planlösning mot rymlig matsal och generöst tilltaget vardagsrum.

Köksinredning i vit ek från Lidhultskök och med bänkskivor i svart Bohusgranit. En vacker murad spis med insatskamin har en central punkt mellan kök och matsal. Utgång från matsalen till altan i sydväst. I anslutning till köket finns ett allrum med burspråk och på entréplanet finns även en rymlig hall samt en gästtoalett.

Husets ovanplan erbjuder 4 sovrum varav ett master bedroom med balkong och eget badrum med både bad, dusch och flera garderober. Ytterligare ett helkaklat badrum finns på ovanplanet.

I källarplanet finns en praktisk groventré med gott om plats för familjens alla skor m.m. Här finns även ett gästrum/kontor, en rymlig tvättstuga, pannrum och förråd. Hela huset är omfattande ombyggt och renoverat, främst 2005-2007 men även åren fram till 2016.

Av renoveringarna kan nämnas bland annat bergvärme, dränering, vattenburen golvvärme i källarplanet och entréplanet, nya ytskikt, nytt kök, nytt badrum till master bedroom, ny planlösning, öppnat tak upp till nock, lagt om yttertak med enkupigt lertegel, nytt dubbelgarage, stenläggningar, murar, staket och infart o.s.v.

Gott om plats för den stora familjen eller för den som önskar större utrymme.

Attraktivt läge nära det mesta man kan tänkas behöva - stadskärnans utbud av butiker, restauranger och service, Engelbrektsskolan årskurs 1-9, förskolor, gymnasieskolor, Högskolan och lasarettet. Nära även till buss och till Kypeskogens fina motionsspår.

Varmt välkomna att boka tid för visning!


Boarea/biarea
208/57 kvm
Tomtarea
921 kvm
Rum
8 rum (4 sovrum)
Såld
2020-07-07

Mäklarhuset Borås kommersiella

Denna villa på Bäckaströmsgatan såldes av oss 2020-07-07. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Bäckaströmsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.