Bäckaströmsgatan 9 / Salängen / Bergdalen / Borås

Boarea/biarea
208/57 kvm
Tomtarea
921 kvm
Rum
8 rum (4 sovrum)
Såld
2020-07-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Bäckaströmsgatan såldes av oss 2020-07-07. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Bäckaströmsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salängen / Bergdalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus, rymlig och smakfullt renoverad Salängsvilla med hög standard!

Insynsskyddad baksida med soliga uteplatser, trädgårdstomt omgärdad av staket och häckar.
Rymligt varmgarage med fjärrstyrd dubbelport, plats för flera bilar på infarten.

På entréplanet finns husets hjärta - ett stort och härligt kök i öppen planlösning mot rymlig matsal och generöst tilltaget vardagsrum.

Köksinredning i vit ek från Lidhultskök och med bänkskivor i svart Bohusgranit. En vacker murad spis med insatskamin har en central punkt mellan kök och matsal. Utgång från matsalen till altan i sydväst. I anslutning till köket finns ett allrum med burspråk och på entréplanet finns även en rymlig hall samt en gästtoalett.

Husets ovanplan erbjuder 4 sovrum varav ett master bedroom med balkong och eget badrum med både bad, dusch och flera garderober. Ytterligare ett helkaklat badrum finns på ovanplanet.

I källarplanet finns en praktisk groventré med gott om plats för familjens alla skor m.m. Här finns även ett gästrum/kontor, en rymlig tvättstuga, pannrum och förråd. Hela huset är omfattande ombyggt och renoverat, främst 2005-2007 men även åren fram till 2016.

Av renoveringarna kan nämnas bland annat bergvärme, dränering, vattenburen golvvärme i källarplanet och entréplanet, nya ytskikt, nytt kök, nytt badrum till master bedroom, ny planlösning, öppnat tak upp till nock, lagt om yttertak med enkupigt lertegel, nytt dubbelgarage, stenläggningar, murar, staket och infart o.s.v.

Gott om plats för den stora familjen eller för den som önskar större utrymme.

Attraktivt läge nära det mesta man kan tänkas behöva - stadskärnans utbud av butiker, restauranger och service, Engelbrektsskolan årskurs 1-9, förskolor, gymnasieskolor, Högskolan och lasarettet. Nära även till buss och till Kypeskogens fina motionsspår.

Varmt välkomna att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.