Skolgatan 44 / Centrum / Lugnet / Borås

Toppskick på fin adress

Slutpris
1 990 000 kr
Boarea
65,5 kvm
Avgift
4 869 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-05-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skolgatan såldes av oss 2019-05-02. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Skolgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum / Lugnet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stor & ljus 2:a i absolut toppskick då lägenheten totalrenoverades 2019 med ny el, nytt badrum, nytt kök och nya ytskikt i alla rum. Detta är den perfekta lägenheten för den som bara vill flytta in och bo modernt och fint på bästa adress! Balkong med soligt läge med utsikt in mot den fina innegården. På balkongen ligger trall och elkontakt finns installerarad. Markis finns!

I månadsavgiften ingår bredband 100/100 Mbit. Utan ett enda trappsteg tar hissen dig upp till tredje plan och direkt till lägenheten. Chanserna till parkeringsplats är mycket goda. I lägenheten finns dessutom tvättmaskin!

I Brf Kråkan bor du i trivsam och väl underhållen förening. Här erbjuds föreningslokal, tvättstugor, bastu och övernattningslägenhet. På båda gårdarna finns grillplatser och sandlådor och det är gångavstånd till lekplatserna vid Vattentornet och Annelundsparken.

Skola med låg-, mellan- och högstadier finns i området liksom gymnasium. På gångavstånd ligger högskolan och kvarteret Simonsland med bl.a Textilhögskolan och Textilmuseet. På bara ett minuter tar man sig till fots ner till stadskärnans puls.

Välkomna att boka in er till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.