Upplandsgatan 3 / Parkstaden / Borås

Välkommen till denna vackra villa nära natursköna Ramnaparken

Slutpris
4 800 000 kr
Boarea/biarea
178/99 kvm
Driftkostnad
45 570 kr/år
Totalareal
815 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-09-06
Bostaden är såld!

Denna villa på Upplandsgatan såldes av oss 2019-09-06. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Upplandsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Parkstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna vackra villa nära natursköna Ramnaparken. Nära även till skola, förskola, resecentrum och tågstationen, matbutik, påfart Riksväg 40 m.m.

Söker ni efter en villa med fina bevarade detaljer från husets byggår samt värdesätter generösa ytor så har ni kommit rätt! Redan i finentrén är känslan att detta är en villa utöver det vanliga då vi välkomnas av kolmårdsmarmor som kommer fån Kolmården i Östergötland och är känt för sin slitstarka yta. Här tar man gärna emot gäster och bjuder på en välkomstdrink. Entréplanet erbjuder rymliga sällskapsytor i form av vardagsrum och matsal i fil, en vacker öppen spis med insats pryder vardagsrummet och i anslutning till matsalen finns köket. Kök med bra yta som bjuder in mer än en kock till matlagningen. Entréplanet innehåller även två sovrum och en gästtoalett. Vi tar oss upp till ovanvåningen via den ståtliga trappan som bevarats sen husets byggår och är husets hjärta. Vi vandrar upp för trappan som tar oss tillbaka i tiden och möts av ett vackert fönster som skänker exemplariska ljusförhållanden, samtidigt som den ramar in exteriörens formspråk likt ett uppmålat konstverk. Vidare interiört har vi ett allrum, tre generösa sovrum med bra förvaringsmöjligheter, tvättnedkast från ovanvåningen ner till tvättstugan samt ett stilrent badrum med charmigt snedtak.

I källarplanet finns ett sovrum, tvättstuga, torkrum, dusch, bastu, pannrum, förråd och hobbyrum. Rymlig infart med plats för flertal bilar samt två garageplatser. En villa utöver det vanliga som måste upplevas på plats!

Huset står på en stor, välskött och barnvänlig trädgårdstomt som passar perfekt för små fötter som vill springa av sig, sparka boll eller hoppa studsmatta.

Välkommen att boka tid för visning!
Mvh Johan och Edin, Mäklarhuset

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.