Storegården 3

Storegården 3

Slutpris

3 900 000 kr


Sätuna— Broddetorp— Falköping

Storegården 3


Slutpris
3 900 000 kr

Sätuna— Broddetorp— Falköping

Hästgård med ett enastående läge vid Hornborgasjön

Omgivet av ett öppet landskap och med utsikt över Hornborgasjön finns denna välskötta hästgård som kan bli din!

Storegården 3 i Sätuna har en vacker gårdsbild som inramas av huvudbyggnad, flygelbyggnad, stall, garage samt en stor och härlig trädgård.
Gården är välskött och har renoverats löpande genom åren. Båda bostadshusen har bl.a. försetts med nyare rymliga kök, helkaklade toalett/dusch samt värmesystem i form av jordvärme och pelletspanna. Huvudbyggnaden har 3 sovrum, vardagsrum och kök och flygelbyggnaden har idag 1 sovrum med möjlighet till 2 sovrum, vardagsrum och kök. I anslutning till flygelbyggnaden finns praktiskt dubbelgarage med motordrivna portar. Flygelbyggnaden är f.n. uthyrd och ger fastigheten en intäkt om 69 000 SEK/år.
I stallbyggnaden finns totalt 10 boxar anpassad för stor häst, indraget vatten, isolerad sadelkammare. I direkt anslutning till stallet finns beteshagar och även plats för paddock. Utöver detta finns det även garage samt carport med plats för ex. traktor.
Fastigheten är ansluten till Vätternvatten via samfällighet samt kommunalt avlopp och fiber sedan 2014. Från Storegården 3 har man ett enastående läge med endast 16 km till Falköping, 24 km till Skara och 38 km till Axvalla travbana.
Fastigheten äger andel i samfällighet gällande Hornborgasjön med fiskrätt samt är registrerad i Mössebergs älgskötselområde och i Södra Skaraborgs kronhjortsskötselområde.

Fastigheten kommer i samband med försäljningen att vara förbesiktigad och dolda felförsäkrad då säljaren har tecknat produkten Skyddat Köp.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
266/9 kvm
Driftkostnad
45 395 kr/år
Tomtarea
6.6423 ha
Rum
7 rum (4 sovrum)
Fastigh.bet
FALKÖPING SÄTUNA 5:3 och FALKÖPING PARIS 1:4
Objekttyp
Hästgård
Såld
2019-09-04

Mäklarhuset Falköping

Denna gård på Sätuna Storegården såldes av oss 2019-09-04. Se alla våra försäljningar i Broddetorp samt även på Sätuna Storegården.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.