Lugnet

Lugnet

Slutpris

1 950 000 kr


Falköping

Lugnet


Slutpris
1 950 000 kr

Falköping

Enplansvilla med naturskönt läge

Nu finns möjlighet att bosätta sig i en vacker kulturbygd med vitsippor och tranor som närmsta granne.

Välkommen till fastigheten Ugglum Lugnet ca 12 min från Falköping, precis som namnet antyder är detta en plats för återhämtning.
Här bor Ni bekvämt i en välskött enplansvilla om 131 kvm + 84 kvm. En trevlig och öppen planlösning med gott om sällskapsytor, flera sovrum och genomgående fräscht ytskikt. Kök med matplats i anslutning till vardagsrummet från vilket Ni även når en inglasad altan med en fantastisk utsikt och utgång till den stora och härliga trädgården, om Ni har tur ser Ni kanske här en trana eller två. Både i entréplan och källarplan finns eldstäder som förhöjer myskänslan i bostaden. Toalett/dusch i entréplan med tempeldusch renoverades 2009. Utöver den trivsamma gillestugan i källarplan finns även en helkalad toalett/dusch och rymlig tvättstuga placerad här.
Fristående till fastigheten har Ni ett rejält isolerat dubbelgarage om ca 76 kvm med bra vikportar, perfekt för den motorintresserade. Garaget är rymligt och här finns även möjlighet att nyttja som förråd.
Trädgården är generös och här finns bra odlingsmöjligheter för den trädgårdsintresserade, för de mindre familjemedlemmarna finns även en lekstuga.
Fiberkabel är indraget och fastigheten kommer i samband med försäljningen vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, då säljaren har tecknat produkten Skyddat Köp.

I området kring fastigheten finns både caféer och div. kreativa företagare, Ugglum och Östra Tunhem är populära besöksmål bl.a. vid den årliga konstrundan, Konstnatta. Med lätthet nås vackra strövområden och besöksmål. Barnomsorg är närmast i samhället Gudhem och äldre barn åker buss in till Falköping. Detta är ett ypperligt boende för Er som önskar bo på landet men ändå med lätthet tar Er till stan.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
131/84 kvm
Driftkostnad
57 559 kr/år
Tomtarea
2 410 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2019-06-04

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Ugglum Lugnet såldes av oss 2019-06-04. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Ugglum Lugnet.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, assisterande mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Assisterande mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.