Bergsäter / Vilske-Kleva / Falköping

Villa med ett högt & vackert läge!

Slutpris
1 350 000 kr
Boarea/biarea
164/32 kvm
Driftkostnad
26 669 kr/år
Totalareal
1 342 kvm
Rum
7 rum (3 sovrum)
Såld
2019-12-16
Bostaden är såld!

Denna villa på Vilske-Kleva Bergsäter såldes av oss 2019-12-16. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Vilske-Kleva Bergsäter

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vilske-Kleva är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En av de absolut viktigaste parametrarna när man letar ny bostad sägs vara läget, då detta aldrig går att förändra. Med ett vackert läge på Mössebergs västra sluttning med milsvid utsikt ligger byn Vilske-Kleva, och fastigheten Bergsäter med en rymlig villa och ett generöst bilgarage för den motointresserade.

Bostadsbyggnaden som uppfördes år 1940 och byggdes ut 2006 inrymmer trivsamma sällskapsrum med plats för hela släkten att samlas. Idag finns tre rymliga sovrum och för den som önskar kan fler sovrum med enkelhet skapas. I ovanplanet finns också gott om förvaringsutrymmen, vackra furugolv, sovrum med tak som sträcker sig upp till nock. Trädgårdstomt med fruktträd och en äldre lekstuga. För dig med ett genuint bilintresse är garaget en dröm, med sina generösa storlek, tre automatiska portar, gjuten platta och är förberett för golvvärme är det lätta att kunna förkovra sig i ett intresse och anpassa byggnaden än mer efter tycke och smak. Fastigheten uppvärmning sker med bergvärme och kan kompletteras med vedeldning via kökspanna som är i bruk, fastigheten är även ansluten till fiber och larm.

Vilske-Kleva är beläget ca 12 km från Falköping, här finns förskolan Klinten medan närmsta skola återfinns i Odensberg ca 7 km bort.
Fastigheten kommer inför försäljningen vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel då säljaren har tecknat produkten Skyddat Köp.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.